måndag, oktober 27

Träskallarnas sammansvarvning...

KONSTSPIRATIONSTEORIN OM
TRÄSKALLARNAS SAMMANSVARVNING
eller
”SER DU INTE SKOGEN FÖR ALLA TRÄN?”
eller
”Lär känna mitt alter ego Träskallen”

Många tycks tro att träskallen är ett dumspån, nära släkt med dumhuvet. Att han på något sätt skulle vara slö och korkad. Många tycker att han är sur, tjurig, tvär och vresig, torr och tråkig.

Det är inte sant.
Mot sina riktiga vänner är han snäll. Träskallen är mycket GRANn och RÖNNer för sina EKvilibristiska TALLanger i MASURka stor uppskattning blad sina nära vänner. Men så TRÄnar han också mycket därpå! Han är riktigt ENvis! Efteråt är det fiberrik mat som gäller. Är du duktig i matlagning kan du lätt LINDa honom kring ditt pEKfinger. Servera gärna med ris och vattenskott så blir det extra mastigt! Och därefter kanske läsa en god BOK. ALMännbildning är viktigt för träskallen.

Men det är klart.
Träskallen håller hårt på CEDER och bruk. Rak i ryggen som en FURA står han för vad han tycker, och han säger det rakt ut. Om någon säger oförtjänta dumheter ligger man risigt till. (Det är sällan det stockar sig i halsen). Och skulle någon i LÖNNdom försöka få honom att ändra åsikt med en krona eller två i mutor kan man räkna med att bli sågad. Sådant är inte POPPELärt! Han SÄLJer sig inte för pengar. Vill det sig illa kan man i skarpa ordalag få sig en riktig avhyvling. Och det vill väl inte en kotte. Endast när vänner överbevisar honom kan han känna sig tvingad att acceptera böjjelse. Det sägs att han någon gång blivit knäckt, men när det var förtäljer inte historien…

Där har ni honom som i en liten ASK…

Inga kommentarer: